Організатори Євробачення запровадили нові правила для учасників

Організатори Євробачення запровадили нові правила для учасників

17:39 Жовтень 22, 2024

Життя 0 2 хвилини

Організатори Євробачення внесли зміни в правила, зокрема щодо дозвілля учасників і політичної нейтральності, щоб уникнути конфліктів під час конкурсу.

Організатори пісенного конкурсу Євробачення запровадили нові правила. Про це повідомляє Eurovision Fun.

Зазначається, що зміни спрямовані на зменшення конфліктних ситуацій та стосуються дозвілля і політичних поглядів учасників.

За повідомленням видання, кожен учасник матиме окремий простір для усамітнення і відпочинку без присутності камер. Крім того, Європейська мовна спілка (EBU) впроваджує кодекс поведінки, який вимагатиме від учасників політичного нейтралітету під час перебування на сцені.

Керівник конкурсу Бакель Вальден підкреслив важливість дотримання нейтралітету, зазначивши, що Євробачення „не може вирішити глобальні конфлікти та війни”. Рішення ухвалили після того, як цьогорічний конкурс у Мальме був затьмарений протестами через війну в Газі та заклики до бойкоту Ізраїлю.

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня