Безпека харчових продуктів (відео)
Тривале відключення електроенергії це не лише про дискомфорт, а й про небезпеку. Мова йде про зберігання харчових продуктів і дотримання температурних режимів. До прикладу, м’ясо, риба і молоко у сирому вигляді потребують стабільного тепла у межах 5-ти градусів. Якщо ж холодильник залишиться без електрики упродовж 6-8ми годин, відповідно, продукція зіпсується. У Держпродспоживслужбі пояснюють, усі великі і мережеві супермаркети мають потужні генератори, які забезпечують безперебійне живлення холодильних установок. На ринках ситуація дещо гірша, але не критична…
Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.
Підписатися