«Укрзалізниця» запускає благодійний продаж квитків на перший потяг до Севастополя

«Укрзалізниця» запускає благодійний продаж квитків на перший потяг до Севастополя

13:52 Листопад 17, 2022

Життя 1347 2 хвилини

Magyar

“Укрзалізниця” спільно з платформою UNITED24 продовжила благодійний проєкт “Квитки до перемоги”, запустивши продаж квитків до Севастополя.

Про це “Укрзалізниця” повідомила у телеграм-каналі у четвер.

“Зважаючи на 2,5 тисячі проданих квитків і надзвичайну цікавість українців до проєкту “Квитки до перемоги”, який “Укрзалізниця” запустила разом з платформою UNITED24, ми вирішили, що просто не маємо права обмежуватись п’ятьма містами, квитки на поїзди до яких вже в продажу. Тому сьогодні ми відкриваємо продаж символічних квитків на перший рейс до Севастополя”, – йдеться в повідомленні.

Скористатися цими квитками можна буде одразу після деокупації.

Рейси здійснюватиме легендарний “Потяг до перемоги”, розписані вагони якого присвячені подвигам людей на тимчасово окупованих територіях. Оформити символічний квиток можна за посиланням.

Усі квитки благодійні: кошти від їхнього продажу буде перераховано через платформу UNITED24 на закупівлю last-mile транспорту – автомобілів, які допоможуть з’єднати міста та селища на деокупованих територіях із найближчими залізничними вузлами. 

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
baner 1 baner 2
Новини дня