УЗ розширила перелік поїздів, на які доступне пріоритетне бронювання для військових

УЗ розширила перелік поїздів, на які доступне пріоритетне бронювання для військових

19:03 Липень 6, 2024

Життя 788 2 хвилини

Укрзалізниця розширює перелік поїздів, на які доступне пріоритетне бронювання для військовослужбовців при потребі термінових поїздок.

Про це йдеться на сторінці компанії у Facebook.

«Продовжуємо трансформувати внутрішні процеси, щоб забезпечити військовослужбовців Сил оборони України місцями в поїздах при потребі термінових поїздок», – йдеться у повідомленні.

Пріоритетне бронювання для військовослужбовців доступне через сервіс. Пріоритетне бронювання дозволить УЗ гарантовано покривати більшу частину потреби в квитках для термінових відряджень до прифронтових регіонів.

«А оскільки в пріоритеті у нас саме забезпечення термінових поїздок військовослужбовців, ми адаптуємо «горизонт» бронювання квитків: з 8 липня оформити заявку можна буде в період від 5 діб до рейсу – до безпосередньо дня відправки. Робимо це, щоб забезпечити тим, хто воює за нас зі зброєю в руках, можливість побачити близьких в дуже коротку відпустку чи вирішити термінові справи», – зазначили у дописі.

Відзначимо, що для планових поїздок (із горизонтом планування понад 5 діб) у застосунку є сервіс моніторингу квитків з автовикупом.

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня