У ДПСУ розповіли, чи почастішали випадки виїзду чоловіків за кордон

У ДПСУ розповіли, чи почастішали випадки виїзду чоловіків за кордон

11:34 Липень 8, 2024

Життя 614 2 хвилини

Magyar

Змін у правилах перетину кордону до категорій, кому дозволено виїжджати, не було. Тому поки що фіксується збільшення кількості перетинів кордону на виїзд з України чоловіками.

Про це повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко в ефірі телемарафону у понеділок, 8 липня.

«Змін до правил перетину кордону до категорій, кому дозволено перетинати кордон, на даний момент немає. За наявності умов, тобто документів, що дають право на перетин кордону, прикордонники забезпечують оформлення громадян на державному кордоні», – розповів Демченко.

Він зазначив, що йдеться про чоловіків віком від 18 до 60 років, адже саме цій категорії тимчасово обмежена можливість залишати межі України.

«Наразі ми не бачимо збільшення кількості перетинів кордону на виїзд з України чоловіками. Фактично щодня ця кількість залишається постійною. Зазначу, що лише за наявності умов, які дозволяють перетнути кордон, чоловіки і йдуть за межі України», – додав він.

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня