Завтра по всій Україні діятимуть графіки відключень світла: коли обмежень буде найбільше

Завтра по всій Україні діятимуть графіки відключень світла: коли обмежень буде найбільше

19:46 Липень 8, 2024

Життя 999 2 хвилини

Magyar

9 липня в усіх регіонах України діятимуть стабілізаційні графіки відключень електроенергії, які передбачають 2-4 черги відключень у різний час доби.

У вівторок, 9 липня, в усіх регіонах України діятимуть стабілізаційні графіки відключень світла. Про це пише НЕК “Укренерго”.

У компанії зауважили, що завтра у пікові години навантажень знову діятимуть відключення одразу чотирьох черг користувачів.

Завтра, 9 липня, обмеження діятимуть протягом доби для всіх регіонів України. За прогнозом, з 05:00 до 14:00 – обленерго застосовуватимуть 2 черги графіків відключень, з 16:00 до 22:00 – 4 черги графіків відключень, в інші години – 3 черги

– йдеться в заяві “Укренерго”.

Як заявили у ДТЕК, у Києві, київській області, Одещині, Донеччині та Дніпропетровщині існує висока ймовірність застосування світло-сірих зон відключень з 14:00 і до кінця доби.

Джерело

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня