На Сумщині зменшилась активність ворожих ДРГ - прикордонники

На Сумщині зменшилась активність ворожих ДРГ - прикордонники

13:48 Липень 11, 2024

Життя 591 2 хвилини

Останнім часом кількість спроб та активність російських диверсійно-розвідувальних груп зайти на територію Сумщини знизилась.

Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко.

“Якщо говорити про Сумщину, то можна охарактеризувати ситуацію як щоденні обстріли, які росія не припиняє здійснювати по території України в межах цієї області. Звісно, що обстріли є і по Північному, і по Харківщині”, – зазначив прикордонник.

Демченко додав, що наразі спостерігається знищення активності російських ДРГ у цьому регіоні. Крім того, багато населених пунктів області знаходяться безпосередньо на лінії кордону, а перебування українських сил там ускладнюється власне діями ворога.

“Але всі спроби, навіть у таких умовах, спроби заходу ворожих диверсійних груп, звісно, під повним контролем українських захисників, які відразу вибивають ворога за межі нашої території, не даючи їм там закріпитися”, – запевнив речник ДПСУ. 

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня