росія проводить третій етап ядерних навчань

росія проводить третій етап ядерних навчань

13:03 Липень 31, 2024

Життя 347 2 хвилини

Ракетні з’єднання Південного та Центрального військових округів проведеть електронних пусків з комплексів Іскандер-М.

Країна-агресор Росія почала третій етап навчання нестратегічних ядерних сил – відпрацьовується підгтовка підрозділів до бойового застосування тактичної ядерної зброї. Про це повідомило російське міноборони у середу, 31 липня

Вказано, що в ході цього етапу ракетні з’єднання Південного та Центрального військових округів відпрацюють навчально-бойові завдання отримання спеціальних навчальних боєприпасів для оперативно-тактичних ракетних комплексів Іскандер-М, спорядження ними ракет-носіїв та таємного висування у призначені позиційні райони для підготовки для проведення електронних пусків.

“Особовий склад задіяних у навчанні підрозділів авіації Повітряно-космічних сил відпрацює спорядження спеціальними бойовими частинами авіаційних засобів ураження та вильоти до призначених районів патрулювання”, – йдеться у повідомленні.

У Москві заявляють, що цей етап навчань “спрямований на підтримку готовності особового складу і техніки частин бойового застосування нестратегічної ядерної зброї Росії до виконання бойових завдань”.

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня