Дубайська авіакомпанія заборонила перевезення пейджерів та рацій після підривів у Лівані

Дубайська авіакомпанія заборонила перевезення пейджерів та рацій після підривів у Лівані

10:31 Жовтень 6, 2024

Життя 0 2 хвилини

Дубайська авіакомпанія Emirates Airlines заборонила пасажирам перевозити пейджери та рації після вибухів цих пристроїв у Лівані.

Про це пише Reuters.

“Усім пасажирам, які подорожують до, з або через Дубай, заборонено перевозити пейджери та рації в зареєстрованому багажі або ручній поклажі”, – йдеться в заяві Emirates Airlines.

В авіакомпанії також додали, що будь-які знайдені заборонені предмети будуть конфісковані поліцією Дубаю в межах посилених заходів безпеки.

Про підрив пейджерів у Лівані

У Бейруті та в інших містах Лівану 17 вересня сотні бійців “Хезболли” отримали поранення через вибухи своїх пейджерів, які вони використовували для зв’язку.

Тоді міністр охорони здоров’я Лівану Фірас Абіад заявив, що в результаті вибухів загинули щонайменше дев’ять осіб, у тому числі 8-річна дівчинка, і 2750 поранені, 200 з них у важкому стані.

Наступного дня вибухи пристроїв зафіксували на півдні країни та в південних передмістях Бейрута. За даними ліванських чиновників на вечір 18 вересня, 14 людей загинули та близько 450 поранені під час другої хвилі вибухів.

Щонайменше один із вибухів стався на похороні бойовиків “Хезболли”, які загинули під час детонації пейджерів 17 вересня.

Джерело

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня