Костянтинівка на Донеччині під обстрілами: відбувається евакуація, але понад 13 тис людей, 340 дітей поки залишаються – Філашкін

Костянтинівка на Донеччині під обстрілами: відбувається евакуація, але понад 13 тис людей, 340 дітей поки залишаються – Філашкін

18:45 Жовтень 9, 2024

Життя 3 2 хвилини

У Костянтинівці введено тривалу комендантську годину через постійні обстріли. За місяць евакуювалося понад 2000 осіб, але в місті все ще залишаються 13800 людей, у тому числі 340 дітей.

У Костянтинівці введено тривалу комендантську годину, люди мають на добу лише 4 години для пересування. Керівник Донецької ОВА пояснив мету введення обмежень. Про це повідомляє пресслужба Голови Донецької облдержадміністрації.

Зараз у Костянтинівці залишаються 13800 людей, 340 дітей. За місяць більше 2000 людей виїхало,

– повідомив Вадим Філашкін.

Посадовець також пояснив, що мета комендантської години в умовах постійних обстрілів – зберегти життя людей.

Ворог кожного дня обстрілює місто Костянтинівку керованими авіабомбами, балістичними ракетами, багато людей гине. Під час комендантської години люди можуть перейти до укриттів, бомбосховищ, а також виїзжати за межі області. Поліція та військові випускають людей.

– розповів начальник ОВА.

Джерело

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня