Зірки пожертвували мільйони доларів на допомогу постраждалим від урагану «Мілтон»

Зірки пожертвували мільйони доларів на допомогу постраждалим від урагану «Мілтон»

13:59 Жовтень 13, 2024

Життя 100 3 хвилини

Magyar

Біля узбережжя США продовжує вирувати ураган. Наразі відомо про 15 жертв, мільйони людей залишилися без електропостачання. Жителі постраждалого регіону вдячні всім, хто надає їм допомогу, зокрема зіркам шоу-бізнесу.

Ураган «Мілтон» уже пронісся через Флориду й досяг Атлантичного океану, але на південно-східному узбережжі ще й досі діє попередження про небезпеку. Під загрозою стихії опинилися людські життя та об’єкти. Наразі відомо про щонайменше 15 загиблих. Без електрики залишилися три мільйони людей.

Співачка Тейлор Свіфт пожертвувала п’ять мільйонів доларів організації Feeding America. Голова фонду зазначив, що вони надзвичайно вдячні виконавиці, адже її пожертва допомагає у відбудові, придбанні основних продуктів харчування та чистої води для постраждалих від негоди жителів.

Свіфт часто займається благодійністю. Зокрема на початку 2024-го вона передала сто тисяч доларів родині Лізи Лопес-Галван, яка загинула під час стрілянини на вечірці з нагоди перемоги команди Kansas City Chiefs. Чотири роки тому пожертвувала мільйон доларів на допомогу потерпілим від торнадо в Теннессі. Водночас Свіфт щедра і до своїх співробітників. Минулого року вона виплатила загалом понад 55 мільйонів доларів премії всім, хто працює над її шоу та турне.

Коли якась знаменитість робить пожертву на добру справу, це спонукає до альтруїзму й інших зірок. Наприклад, минулого тижня Доллі Партон також передала мільйон доларів жителям постраждалих від стихії регіонів.

Крім того, нещодавно стало відомо, що Блейк Лайвлі та Раян Рейнольдс теж підтримали Feeding America на суму в один мільйон доларів. За словами зіркової пари, вони вдячні чудовим людям, які допомагають родинам, що опинилися в складній життєвій ситуації.

 (index.hu)

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня