На деяких словацьких кордонах будуть окремі смуги для щеплених

На деяких словацьких кордонах будуть окремі смуги для щеплених

14:31 Липень 8, 2021

Життя 2514 2 хвилини

Magyar

Після посилення підрозділів прикордонного контролю поліція поступово відкриватиме малі прикордонні пункти, заявив міністр внутрішніх справ Словаччини Роман Мікулець, повідомляє ujszo.com.

«Наразі закриті 33 малі пункти пропуску, будемо намагатися відкрити якомога більше з них», – зазначив міністр.

Він також підтвердив, що, як тільки дозволять умови, на деяких пунктах перетину будуть створені ​​окремі смуги для вакцинованих.

Посилаючись на зростання епідемічних даних у Чехії, міністр внутрішніх справ зазначив, що в разі погіршення ситуації з коронавірусом у сусідніх країнах Словаччина посилить обмеження перетину кордону.

У середу уряд схвалив рішення до кінця року долучити до здійснення прикордонного контролю 500 співробітників фінансового управління та 200 працівників судової поліції й пенітенціарних установ.

За необхідності вони разом з поліцією проводитимуть контроль на колишніх пунктах перетину на шенгенських кордонах з Угорщиною, Австрією, Чехією та Польщею. Крім того, стежитимуть за громадським порядком по всій країні, повідомили в міністерстві внутрішніх справ Словаччини.

 (vg.hu)

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
baner 1 baner 2
Новини дня