В Ужгороді готують тушонки та копчення для наших військових та людей в районах бойових дій. (відео)
Ще два дні тому ця команда готувала бандерівський смузі, тобто запальну суміш, більш відому, як коктейль Молотова. Нині вони усі разом готують тушонки, паштети, коптять сало та шовдарь для наших військових та українців, які не змогли виїхати із районів, де зараз ведуться бойові дії.
За один день ці люди встигають повністю обробити дві-три тушки свині. Виробничий процес – налагоджено і координовано. Кожен волонтер знає свою частину роботи.
До речі, м’ясо закупили у місцевому фермерському господарстві, яке віддало товар за найнижчою ціною на ринку. А оплатив його переселенець Роман із Бучі. Кухню, де готують м’ясні продукти, надала ужгородська дванадцята школа. Банки, спеції та тару для транспортування звозять самі ж ужгородці.
Нині готова перша партія тушонок. До завтра волонтери планують зробити ще близько 200 банок. Поки м’яса та інших інгредієнтів вистачить до кінця тижня, а щоб продовжити цей процес потрібна і ваша допомога.
Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.
Підписатися