Із початку війни Червоний хрест Угорщини продовжує допомагати українцям

Із початку війни Червоний хрест Угорщини продовжує допомагати українцям

14:20 Серпень 28, 2022

Життя 2528 2 хвилини

Magyar

Протягом останніх півроку з початку війни в Україні Червоний Хрест Угорщини надав допомогу українським біженцям, які прибували чи були розміщені в Угорщині, у 280 тисячах випадків, повідомили в організації.

Як ідеться в повідомленні, Міжнародний рух Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, Товариство Червоного Хреста України та сорок шість інших організацій, у тому числі Червоний Хрест Угорщини, з 24 лютого продовжують роботу для забезпечення гуманітарних потреб.

Співробітники Червоного Хреста Угорщини з початку війни надали медичну допомогу вздовж кордону з Україною у 2074 випадках. Представництво організації в області Боршод-Абауй-Земплен направило Закарпатській обласній організації Товариства Червоного Хреста понад 300 тонн гуманітарної допомоги на суму 270 мільйонів форинтів.

Також організація підтримує роботу місць розміщення біженців у восьми містах – Будапешт, Дунауйварош, Лікоч, Сеґед, Мако, Мішкольц, Шаторалйауйгей, Годмезевашаргей.

Оскільки мільйони людей були змушені покинути свої домівки, понад сто тисяч волонтерів і співробітників Червоного Хреста були мобілізовані в Україні та сусідніх країнах. Волонтери Червоного Хреста Угорщини виконали 48 207 робочих годин, а співробітники надали допомогу прибулим і розміщеним тут людям протягом 56 950 робочих годин, йдеться в повідомленні.

(MTI)

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
baner 1 baner 2
Новини дня