Штучний інтелект на Netflix став мейнстрімом, контент можна не тільки дивитися, а й замовляти

Штучний інтелект на Netflix став мейнстрімом, контент можна не тільки дивитися, а й замовляти

11:16 Червень 6, 2024

Життя 853 3 хвилини

Magyar

Платформа Showrunner трохи нагадує епізод «Чорного дзеркала» в дії: контент генерується штучним інтелектом, а глядачі можуть розвивати історію матеріалу в будь-якому напрямку за власним бажанням.

Коли дивишся значну частину фільмів і серіалів на різних стрімінгових платформах, виникає відчуття, що історію розповідає вже не людина, а штучний інтелект, причому всі вони зроблені за одним і тим самим рецептом. У випадку зі Showrunner немає сенсу навіть відгадувати: відеоматеріали тут, безсумнівно, створені штучним інтелектом.

Контент на платформі Showrunner, яку запустила американська студія Fable Studio, надходить від режисерів і творців контенту, але компанія обіцяє: якщо хтось захоче побачити більше епізодів шоу, він зможе сам згенерувати його за допомогою ШІ. Якщо серіал стане популярним, платформа виплатить частку творцеві. Едвард Саатчі, генеральний директор Fable Studio, розповів The Hollywood Reporter, що бачення компанії полягає в тому, щоб перетворити ШІ на Netflix.

У системі користувачі можуть порекомендувати шоу, про що саме має бути епізод, але вони також можуть залишити це на розсуд штучного інтелекту.

Оригінальні шоу – це переважно анімаційні фільми. Exit Valley схожий на South Park, але висміює Кремнієву долину, і передплатники вже можуть переглянути перші епізоди. Gizmodo зазначає: оскільки контент створюється штучним інтелектом, не дивно, що він менш розважальний, ніж South Park, але з часом він обов’язково покращиться.

Щоб отримати доступ до платформи, потрібно записатися в лист очікування, який, за словами компанії, наразі налічує 50 000 підписників.

Джерело:  hvg.hu

social
Слідкуйте за нами у соцмережах
subscribe
Хочеш читати новини поки нема інтернету?

Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.

Підписатися
subscribe
Підписка
Оформіть підписку
Приєднуйтесь до нашого списку розсилки, щоб отримувати актуальні новини на свою пошту.
Ми не розсилаємо спам, ми поважаємо вашу приватність.
Новини дня