На Закарпатті починається тиждень угорських страв
У четвер, 6 лютого, об 11.30 відбудеться престур Ужгородського прес-клубу у с.Сюрте, головна тема заходу: Тиждень угорських страв – 2020, який розпочинається незабаром на Закарпатті.
Пресконференція з нагоди одного з найулюбленіших зимових гастрономічних заходів закарпатців проходитиме в закладі харчування «Italia Snack & Pizza» (с.Сюрте, вул.Ракоці, 59). Саме там можна буде спостерігати за приготуванням кількох страв, які згодом також подаватимуть під час Тижня угорських страв і скуштувати їх. А також поспілкуватися з кухарами та кулінарами
Детальніше про цьогорічне свято, його особливості розкажуть:
- Іштван Грежа, уповноважений міністра, відповідального за розвиток співпраці Саболч-Сатмар-Березької області та Закарпатської області, а також координацію програми розвитку дитячих навчальних закладів Карпатського регіону.
- Андрій Мештер, голова Закарпатської Угорської Туристичної Ради;
- Йосип Торпоі, почесний голова Закарпатської Угорської Туристичної Ради;
- Федір Шандор, професор, голова регіональної туристичної організації Закарпаття
- Ласло Пасторніцький, власник закладу «Italia Snack & Pizza» – учасника Тижня угорських страв;
Підпишись на спеціальний телеграм канал де кожна новина розміщена у повному обсязі. Твій телефон завантажуватиме новини у фоні тільки тоді, коли це можливо, і ти завжди будеш у курсі останніх подій.
Підписатися